Få solbriller med UV beskyttelse hos Nørresundby Optik

Når sommeren nærmer sig, at det vigtigt, at du finder dig et par gode solbriller. Det er essentielt at have solbriller på, når du sidder ude i solen, da det er en rigtig god skygge for dine øjne, så du ikke bliver generet af solens stråler. Det er dog ikke kun skyggen, som gør solbriller til et must om sommeren. Du bør også bruge dem, fordi de beskytter dine øjne mod UV stråler. Dine øjne kan faktisk tage stor skade, hvis du er for meget ude i solen uden nogen form for beskyttelse. Du gør derfor klogt i at finde et par lækre solbriller, som du kan bruge henover sommeren.

Hos Nørresundby Optik har vi et bredt udvalg af smarte solbriller med UV beskyttelse. Du kan altid besøge vores butik i Nørresundby, hvor du kan se og afprøve vores forskellige solbrillemodeller. Her kan du også altid hente hjælp hos en af vores medarbejdere, hvis der er noget, du er i tvivl om eller skal bruge vejledning til.

Derfor skal du have solbriller med UV beskyttelse

De fleste ved, at de skal bruge solcreme for at beskytte huden mod UV stråler, men ikke alle ved, at det er lige så vigtigt at beskytte øjnene. Den eneste forskel er, at øjnene skal beskyttes med solbriller og ikke med solcreme. UV stråler kan være enormt skadelige, og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på det henover sommeren, både når det kommer til krop og øjne. Du kan nemlig ikke se UV stråler eller den effekt de har med det samme, hvilket betyder, at du skal være ekstra forsigtigt. Du skal derfor passe godt på dig selv og dine øjne om sommeren, når solen står højt, hvis du vil undgå skader, som kan påvirke dig i fremtiden.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu