Find nye brilleglas hos Nørresundby Optik

Hvis du skal have briller, er det enormt vigtigt, at du finder det rette brilleglas dertil. Briller bør forbedre din hverdag, og hvis du ikke har det rette brilleglas, kan dette blive en udfordring. Det er derfor vigtigt, at du overvejer de forskellige muligheder, før du køber dine nye briller.

Hos Nørresundby Optik kan vi hjælpe dig med at finde det brilleglas, som passer bedst til dig. Du kan besøge vores fysiske butik i Nørresundby, hvor der altid stor en professionel medarbejder klar til at hjælpe. De har stor viden inden for de forskellige typer af brilleglas, og kan derfor vejlede dig, når du skal finde det rette til dig. Det kan være en stor hjælp, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du vælger.

Forskellige brilleglastyper

Der findes forskellige typer af brilleglas, hvilket du skal tage stilling til, når du skal købe nye briller. Det er nemlig vigtigt at vælge et brilleglas til dine briller, som føles godt for dig. Du skal derfor kende til dine muligheder, så du ved, hvad du har at vælge i mellem. Her er der derfor et overblik over 3 typer af brilleglas.

  1. Enkeltstyrkeglas: Med enkeltstyrkeglas får du en brille, som kun har en styre hele vejen igennem. Det passer derfor godt til dig, hvis du er enten hel langsynet eller nærsynet.
  2. Dobbeltslebne: Dobbeltslebne brilleglas har den egenskab, at de har en to styrker. Der er afstandsfelt i øverste del af glasset og læsefelt nederst.
  3. Glidende overgang: Ligesom ved dobbeltslebne glas er der her to styrker. Forskellen er blot, at der ikke er en synlig overgang, men derimod en glidende overgang i mellem de to synsfelter.