Få Kontaktlinser hos Nørresundby Optik i dag

Hvis du er træt af brillerne, eller synet er begyndt at gå ned ad bakke for første gang, så kan det være, at du skal overveje at få kontaktlinser. Briller kan være en stor irritation i hverdagen, fordi de sidder fysisk på ansigtet, men det problem oplever du ikke med kontaktlinser. Kontaktlinser sidder nemlig inde i øjet, så de ikke går i vejen for noget eller generer dig. Desuden kan de heller ikke ses på samme måde som briller, hvilket kan være en fordel, hvis du ikke synes, at briller klæder dig.

Hvis du har brug for at vide mere om kontaktlinser, og hvordan du bruger dem, så kan du altid kontakte os hos Nørresundby Optik. Vi hjælper dig gerne med at oprette et abonnement på kontaktlinser, så du får den bedst mulige løsning til dig. Du kan altid komme ned i vores fysiske butik i Nørresundby, hvor der vil stå en dygtig medarbejder klar til at hjælpe dig.

3 forskellige kontaktlinsetyper

Hvis du skal begynde at bruge kontaktlinser, skal du naturligvis kende til forskellen på kontaktlinsetyper. Der findes flere forskellige typer, og her kan du læse om 3 af de mest populære.

  1. 1-dagslinser: Disse linser skal skiftes ud hver eneste dag, hvilket betyder, at de faktisk ikke kræver noget vedligeholdelse. Det er derfor en let løsning, hvis du ikke vil bruge tid på at rengøre dine linser.
  2. 14-dagslinser: Denne linsetype skal udskiftes hver 14. dag, hvilket betyder, at det kræver en smule rengøring. Du slipper til gengæld for at skulle bruge et nyt par linser hver dag.
  3. Døgnlinser: Døgnlinser udskiftes engang hver 30. dag, og du kan derfor bruge det samme sæt i en god periode. En af de helt store fordele ved døgnlinser er, at du kan sove med dem.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.