Få danske designer briller hos Nørresundby Optik

Hvis du er på udkig efter nogle flotte briller, så bør du søge blandt danske designer briller. Dansk design er særligt kendt inden for briller, da der findes nogle både flotte og unikke modeller. Går du derfor lidt op i mode og stil, er dansk design helt sikkert noget for dig, når det kommer til brillemodeller. Der findes et hav af forskellige modeller, og derfor kan du altid finde noget inden for dansk design, som passer til netop din stil.

Hos Nørresundby Optik har vi et stort udvalg af danske designer briller. Du kan altid besøge vores butik i Nørresundby, hvor du har mulighed for at se udvalget og prøve de forskellige modeller af. På den måde kan du finde det sæt, som passer bedst til dig. Hvis du har nogle spørgsmål i butikken, står der også altid en dygtig medarbejder klar til at hjælpe dig.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Mange danske designer briller

Hos Nørresundby Optik arbejder vi med rigtig mange danske designer brands. Vi har derfor også et bredt udvalg at vælge i mellem, når du besøger vores butik. Her er blandt andet to af de mest populære danske brands, du finder i vores butik.

  1. Fleye: Fleye er et dansk brand, som vægter den skandinaviske lethed og renhed i brilledesignet særligt højt. De sørger for en smart brille, med unikke og smukke detaljer, som du ikke finder andre steder. Det er derfor en perfekt løsning, hvis du sætter pris på skandinavisk mode, samtidig med at designet godt må bære sit helt eget unikke præg.
  2. Thomsen Eyewear: Thomsen Eyewear er et dansk brand, som designer briller med fokus på både det gamle og det nye. De tager derfor både udgangspunkt i de klassiske brilledesigns såvel som nye modetrends. Du får derfor en brille med det bedste fra begge verdener.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk