Find det rette brillestel hos Nørresundby Optik

Hvis du skal købe dig et par nye briller, er det vigtigt, at du vælger det rette brillestel. Brillestellet er både vigtigt, når det kommer til komforten, såvel som udseendet af brillen. Du skal derfor overveje, hvilket brillestel, der sidder behageligt på dig og klæder netop dit ansigt. Briller er trods alt noget, du skal bruge hele tiden, hvis du har synsproblemer, og derfor kan det blive en stor chikane, hvis du har et brillestel, som ikke sidder godt på dig. Det er derfor værd at prøve nogle forskellige brillestel af, så du kan være sikker på at finde et, som passer godt til dig.

Hos Nørresundby optik hjælper vi dig gerne med at finde et par briller med det helt rette brillestel til. Du kan altid besøge vores fysiske butik, som er beliggende i Nørresundby. Her har vi et bredt udvalg af brillestel, som du kan få lov til at prøve af.

Vælg den rette form til dit brillestel

Når du skal vælge nyt brillestel, så handler det både om, at det skal være behageligt og klæde dit ansigt. Hvis du gerne vil finde en form på brillestellet, som passer til dig, kan du med fordel tage udgangspunkt i din ansigtsform.

  1. Rundt ansigt: Har du et rundt ansigt, bør du gå efter nogle briller med høj kant, som for eksempel et cateye. Hvis brillerne bliver for runde eller kantede, kan det få dit ansigt til at fremstå endnu rundere.
  2. Firkantet ansigt: Hvid dit ansigt har en firkantet form, bør du søge et brillestel med runde kanter. På den måde kan du blødne trækkene i dit ansigt en smule op.
  3. Ovalt ansigt: Hvis du har en oval ansigtsform, er du meget heldig, da du kan bære de fleste brillestel. Det handler derfor bare om at finde det sæt, du synes bedst om.