Find din stil hos Nørresundby Optik

Hvis du er begyndt at se dårligt og derfor har brug for hjælp af enten briller eller kontaktlinser, så er det vigtigt, at du finder den helt rette stil til dig. Her bør du for eksempel overveje, om du vil finde et par flotte briller, som kan være en lækker tilføjelse til dit outfit, eller om du vil gå med kontaktlinser, som ikke er synlige. Det handler alt sammen om, at du finder noget, som passer til din stil. På den måde kan du føle dig godt tilpas og selvsikker med dit genfundne syn.

Hos Nørresundby Optik hjælper vi dig gerne med at finde din stil. Vi kan besvare alle de spørgsmål du må have til brillemode og kontaktlinser, så du tager den rette beslutning. Du kan også besøge vores fysiske butik i Nørresundby, hvor vi har et bredt udvalg af forskellige brillemodeller. Her har du mulighed for at prøve dem af, så du kan se om, der er et par, som passer perfekt til dig.

Fin din stil inden for brillemodeller

Hvis du foretrækker at gå med briller, så handler det om at finde et par, som passer godt til dig. Brillemoden byder på mange forskellige stilarter, og derfor kan det være svært at vide, hvad der passer bedst til netop dig. Både farven og formen skal passe perfekt, så du får et par briller, som klæder dig godt.

Når du skal vælge farven på dine briller, er det en fordel at vælge ud fra din hudtone. Har du for eksempel en meget lyst hudtone, så er det en god idé med neutrale og naturlige farver. Har du til gengæld en mere mørkgløden hudtone, kan du fremhæve det og skabe kontrast med skarpe farver som sort og metal.

Formen af brillen kan du vælge ud fra din ansigtsform. Har du et rundt ansigt, klæder det dig som regel bedst med briller med høj kant, som hverken er for runde eller kantede.

DOWNLOAD STIL GUIDE