Nørresundby Optik

Velkommen i vores butik

Nørresundby Optik er en lokal, selvstændig optikerforretning, hvor vi vil være det lokale alternativ til de store kæder, og hvor kunderne kan mærke den gode service.

Vores flotte butik ligger centralt på Butikstorvet i Nørresundby med parkeringspladser tæt på og nem adgang for alle.

 

Hos Nørresundby Optik arbejder vi for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik. I vores butik bliver du mødt af en uddannet optiker med høj faglighed, der holdes opdateret med kurser og videreuddannelse.

 

 

 

Vi sætter en ære i god service

Du får altid en grundig og tilbundsgående synsprøve hos Nørresundby Optik. Vi tager os tiden til at give dig en god service og finde den rigtige løsning til dig.

Her sætter vi en ære i kompetent og grundig service – gode råd er gratis og vi tager udgangspunkt i dine behov. Alle øjne er individuelle og vi finder en personlig løsning, så du får briller og kontaktlinser, der giver dig et optimalt syn.

 

Stort og unikt sortiment

Hos Nørresundby Optik finder du selvfølgelig briller, solbriller og kontaktlinser i høj kvalitet fra kendte mærker – men vi har også kikkerter og lupper til både fritidsbrug og svagt syn.

Vi er på messe mindst to gange om året for at udvælge de helt rigtige stel til vores kunder. Alle stel har været gennem hænderne på indehaveren, før de kommer ud i butikken. Fordi Nørresundby optik er en selvstændig forretning, kan vi selv vælge vores sortiment, og derfor finder du briller og solbriller her, der ikke findes i alle andre butikker. Vi har et stort udvalg, så du kan finde den helt rigtige brille.

Vi har skarpe priser – men briller kan alligevel være en stor udskrivning. Derfor tilbyder vi rentefri kredit, så alle har råd til et godt syn.

Følg os på Facebook, for at være først til nyheder, gode rabatter, konkurrencer og events!