Få solbriller med styrke hos Nørresundby Optik

Hvis du bruger briller til dagligt, kan det være en smule besværligt at sidde uden for, når solen står højt på himlen. Brillerne skygger nemlig ikke for solen, og hvis du skifter dem ud med almindelige solbriller, kan du intet se. Det er derfor essentielt, at du anskaffer dig et par solbriller med styrke. På den måde kan du skygge og beskytte dine øjne fra solen, samtidig med at du rent faktisk kan se hvad der foregår.

Du kan finde et par solbriller med styrke hos Nørresundby Optik, hvor vi har et bredt udvalg. Vores butik ligger i Nørresundby, og her kan du altid komme forbi og prøve vores forskellige solbrillemodeller. Der står altid en dygtig medarbejder i butikken, som kan hjælpe og vejlede dig, hvis du har nogle spørgsmål. Det er derfor let at finde dine nye solbriller med styrke hos os.

2 forskellige typer af solbriller med styrke

Der er forskel på glasset i solbriller med styrke, og du skal derfor vælge den løsning, som passer bedst ind i din hverdag. Det er derfor også vigtigt, at du kender til de forskellige typer, hvis du vil have muligheden for at vælge den, som passer bedst til dig. Her er der 2 populære typer af solbriller med styrke.

  • Solbriller med Polaroidglas: Polaroidglas er et særligt populært valg, når der skal vælges solbriller med styrke. Dette skyldes, at de mindsker refleksioner, som for eksempel, når solen spejler sig i vand. Det er derfor et oplagt valg, hvis du dyrker meget vandsport om sommeren.
  • Solbriller med fotokromiskglas: Fotokromiskglas er også en populær løsning. Her behøver du ikke skifte mellem briller og solbriller, da farven i glasset tilpasses efter solens lys. Solbrilleglasset har derfor en mørk farve, når du er ude i solen,’ men er gennemsigtig som en almindelig brille, når du er inden for.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER