Få solbriller til sport hos Nørresundby Optik

Hvis du dyrker meget sport om sommeren, er det vigtigt at have et par gode solbriller, som kan håndtere det. Det kan være en stor gene, hvis du konstant får solen i øjnene, men ofte er almindelige solbriller ikke den rette løsning, når der dyrkes en sportsgren. Du bør derfor finde nogle solbriller, som er særligt egnede til sport. Der findes forskellige typer, og du kan derfor let finde et par, som passer til netop den sport, du dyrker.

Hos Nørresundby Optik hjælper vi dig gerne med at finde det perfekte par solbriller til din sportsgren. Vi har en butik i Nørresundby, hvor du altid kan komme forbi og afprøve de forskellige modeller. Her står vores dygtige medarbejdere også klar til at hjælpe dig.

Forskellige typer af solbriller til sport

Der findes forskellige sportsgrene, og derfor er der naturligvis også forskellige behov for solbriller. Det er derfor enormt vigtigt, at du vælger et par, som passer godt til den sport, du udøver. Her er der nogle bud på sportsgrene, og hvilke solbriller der her passer godt.

Løb: Hvis du løber meget uden for om sommeren, så er det oplagt at få nogle solbriller, som sidder tæt. De skal dog ikke sidde så tæt, at de bliver dugget til, mens du løber.

Vandsport: Hvis du dyrker sport på vandet, så er det en god idé med solbriller med polaroidglas. På den måde bliver du ikke forstyrret af de refleksioner, som solen laver i vandet.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE